Este foarte ușor de ajuns. Ne găsești exact la ieșirea din orașul Teiuș către comuna Stremț, pe drumul județean DJ750C, ce duce la Mănăstirea Râmeț. Suntem la 15 minute de Alba-Iulia, 55 de minute de Sibiu, 1 oră de Cluj-Napoca, 1 oră și 15 minute de Tg.Mureș

Lavanda are o perioadă de maximă înflorire din luna iunie până aproximativ la jumătatea lunii iulie. Însă, din experiența ultimilor ani, te poți bucura de lavandă înflorită, și în lunile septembrie și octombrie.

Încercăm sa fim cât mai mult timp posibil la Nuc. În sezonul cald (mai-septembrie) spunem prezent în fiecare week-end, precum și în timpul săptămânii, în perioada de înflorire maximă.

Îți recomandăm să verifici înainte programul pe site, dar și pe pagina oficială de Facebook și Google.

Nouă ne plac foarte tare câinii, dar trebuie să ținem cont că nu toată lumea îi agreează. Primim cu mare drag cățeii bine-crescuți si prietenoși (mai ales cu copiii). Vă rugăm să aduceți și punguțe pentru a strânge după cățelul dvs. în caz de surprize 🙂

Întrucât ne dorim ca toți vizitatorii noștri să se bucure de lanul de lavandă și pentru a proteja tufele de o eventuală tăiere care le-ar putea afecta sănătatea, nu permitem vizitatorilor să culeagă direct florile din lanul de lavandă. Avem însa pregătite o mulțime de buchete de flori proaspete sau uscate, pe care le puteți lua acasă frumos împachetate și alese cu grijă.

Da, avem spațiu să acomodăm aproximativ 10 autoturisme chiar în fața plantației noastre. Te rugăm să parchezi mașina în așa fel încât să lași suficient loc și pentru alți oaspeți. În caz că este aglomerat, găsiți o parcare publică în imediata apropiere, la nici 50 de metri, chiar la intrare în Stremț. 

Nu. Pentru a intra și a te bucura de locul acesta minunat nu trebuie să plătești. Însă, apreciem dacă la finalul vizitei treci pe la magazin și cumperi un produs, pregătit cu drag pentru tine. La urma urmei, pentru a putea îngriji așa cum se cuvine acest loc, avem nevoie și de ajutorul tău 😊

Dacă vii împreună cu cei dragi și îți faci fotografii cu telefonul, nu te costă nimic .

Dacă folosești un aparat profesional de fotografiat sau o dronă, este necesar să faci cumpărături din magazinul nostru de minim 50 lei(excepție produsele din cafenea). Te rugam să ne contactezi în avans pentru a discuta detaliile ca să îți asigurăm cea mai optimă organizare.

Ne bucurăm că plantația noastră este pe placul tău și al clienților tăi.

Am creat diverse butaforii, însă ești liber să îți aduci orice accesoriu consideri că ajută în obținerea fotografiei perfecte.

Avem rugămintea să ne suni pentru o programare pentru a organiza cât mai optim timpul tuturor.

Pentru o ședință foto este necesar ca tu sau clienții tăi să faceți achiziții din shop (excepție produsele din cafenea) de minim 50 lei, pentru sustinerea business-ului nostru de familie.

Durata ședinței foto nu va fi mai lungă de 2 ore, pentru a da posibilitatea și altor fotografi să se bucure de lavanda noastră.

Dacă ești fotograf/videograf la un eveniment mai mare (cununie, nuntă, botez etc), de asemenea îți recomandăm să ne suni în prealabil pentru programare. În acest caz, contravaloarea produselor achiziționate din shopul nostru va fi de cel puțin 150 lei/ședința foto.

Sigur. Ți-l recomandăm pe fotograful nostru, Dan Alexa. Portofoliul și oferta lui o poți găsi aici: https://danalexa.ro sau Instagram : https://www.instagram.com/dan_alexa_photography_weddings/  și

https://www.instagram.com/dan_alexa_photography_family

Date de contact: e-mail:danalexaphotography@gmail.com telefon:  0757054505

Și, dacă alegi această variantă, nu vom mai percepe taxa de 50 lei sau 150 lei(după caz).