Povestea nucului din lavanda

Era 1927 când străbunicii au plantat nucul în mijlocul pamântului lor. Clădisera o casă, aveau copii și au plantat nucul să crească nestingherit, să-și întindă crengile și să rodească în pace. După aproape o sută de ani, a devenit punctul nostru de reper din câmpul de lavandă. Îl vezi de departe, pare că nucul susține toată grădina, că lavanda crește în jurul lui ca să îi atragă atenția și să-l uimească.

Am început să stăm și noi în jurul lui. Ne-a adus atâta liniște și calm că am început să dăm și celor din jur. E o schimbare … dintr-o dată poți să miroși, să vezi și să auzi liniștea.

Așa am început să construim o gradină de relaxare în jurul nucului. Avem și soare, și umbră, și flori, și copaci, mirosuri uimitoare, adiere de lavandă care dă avânt stării de bine și curăță stresul din mintea noastră, și o simfonie de sunete și culori ale naturii, foșnete de frunze verzi, flori de lavandă violet, ciripeli, greieri și plante de toate culorile cu mirosuri îmbătătoare, care șoptesc în liniște.

Conținutul acestui site este o mică mostră a magiei de la Nuc menită a vă invita să ne treceți pragul și să vă bucurați alături de noi de aceste senzații unice și de grădina simțurilor din lanul de lavandă.

Echipa noastră

Suntem o familie care iubește natura și frumosul, oamenii și timpul petrecut împreună cu rost. De la mic la mare, fiecare contribuim, zi de zi, la scrierea poveștii de la Nuc.

Tudor întâmpină oaspeții și le spune povestea Nucului cu umor și bună-dispoziție. E gazda perfectă pentru copiii care ajung în gradina noastră.

Ioana dă o tușă artistică tuturor proiectelor mici și mari de la Nuc. Deși artele frumoase sunt pasiunea ei, este dornică să înțeleagă business-ul familiei.

Cristina e sufletul locului, ea este cea care aduce acel „fine touch” și care face ca totul să arate așa cum ne-am imaginat, atunci când am pornit la drum.

Mirel e businessman-ul și „cel cu cifrele”, dar și meșterul priceput la toate.

Buni Marcela e cea mai plină de energie, sufletul muncilor agricole, spaima buruienilor 😊 și povestitoarea dornică de oaspeți.

Moșu’ Nelu e bunicul iubitor, „supervizorul” întregului spațiu si mânuitorul iscusit al motocultorului.